Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Event Series Event Series: Donderdagtraining Winterlessen

Donderdagtraining winterlessen

28 maart @ 16:30 - 19:30

TA-TCP (Tennis Academie – Tennisclub Pajottenland) stelt haar eerste winterprogramma voor in haar nieuwe samenstelling . Velen onder U zullen al het relaas gezien hebben van onze zomer – topstage , en u vindt nog een sfeer verslag op deze site .

 

De basis van onze academie blijft het bestaande getalenteerde en gemotiveerde trainingskorps , bestaande uit     Louis De Mol , Xavier De Mol , Laura Van Bosterhaut , Lore Duyshaver , Clara De Valckeneer , Elina Martens en Alexia Meuleman .

 

Om hen te ondersteunen , te begeleiden , verder op te leiden hebben wij de hulp gevraagd en gekregen van 2 absolute toppers , een internationale topper uit de USA-Florida , Pascal Collard , en een nationale topper met internationale ervaring Christian Roelandts . Niemand minder dan gewezen top 100 speelster , Ann De Vries heeft ons ook al bijgestaan op de topstage , en ook in de toekomst zal zij van tijd tot tijd onze troepen schouwen .Wij zoeken ook samenwerking met andere clubs om de jeugdopleiding te verruimen in al zijn onderdelen .

 

De bedoeling is om een team te vormen van trainers , die elk op hun niveau zullen bijdragen tot de werking van onze academie .Dit betekent uiteraard dat de trainers die de beginnelingen trainen topwerk zullen leveren , om te laten groeien naar de reeks gevorderden . Ook deze zullen worden opgeleid door onze trainers naar een hoger competitie niveau , om dan daar opgevangen te worden door de meest ervaren leraars onder ons . In een goed team groeit immers iedereen , niet alleen de leerlingen , maar ook de trainers .

 

U vindt hierbij de beschikbare uren en prijzen , zowel , voor de allerkleinsten in Schepdaal – sporthal , als op Tennis en Padelclub Roelandsveld te Dilbeek . De uren vormen lessenreeksen van 20 uren voor de winter . Er kan keuze gemaakt voor 1 of meer uren per winter . Er kan ook keuze gemaakt tussen 4 of minder lesvolgers per uur , tot uiteraard privé lessen . De echte competitie trainingen zijn iets duurder dan de anderen , wat te maken heeft met de ervaring van de leraars .Het moge wel duidelijk zijn dat wij gaan trachten aan eenieders wensen te voldoen , maar wij zullen uiteraard in functie van de organisatie en noodwendigheden bepaalde aanpassingen moeten vragen , voor bv juiste uur , aantal personen in groep in dergelijke .

 

Wij kijken ook na of we tennisstages kunnen organiseren in de herfst- , kerst- , krokus- en paasvakantie. Informatie hierover wordt zo snel mogelijk bezorgd .Ook de inschrijvingen zullen zo snel als mogelijk worden opengesteld .

Details

Datum:
28 maart
Tijd:
16:30 - 19:30
Series:
Evenement categorieën:
,

Locatie

Roelandsveld
Sportlaan 24
Dilbeek, Vlaams-Brabant 1700 Belgium
+ Google Maps
Telefoon:
02 569 73 14
Bekijk Locatie website
Scroll naar boven